Приморско – евтини коли под наем

Обща информация за Приморско

Евтини коли под наем в Приморско

Градчето се намира на малък полуостров в южната част на черноморското крайбрежие. То се намира на 50 км от Бургас, и 180 км от Варна. Климатът е умерено-континентален с влияние от Черно и Средиземно море, характеризира се с мека и къса зима и продължително лято. Скалното светилище около Приморско е едно най-големите открития на тракийската цивилизация по Южното Черноморие и Странджа. То е построено през средата на второто хилядолетие преди Христа и е било унищожено в началото на четвъртото хилядолетие преди Христа. В близост до Приморско се намира резерват Ропотамо. В района на резервата има много интересни и уникални природни забележителности – блатото Аркутино, лонгозни гори, разнообразни скални образувания, влажни зони, блатисти местности и други. Устието на р. Ропотамо е една от основните туристически атракции в резервата. Района предлага също и атрактивни пътувания с лодка по течението на реката. Местността предлага и пътуване с лодка по течението на реката. Резерватът Аркутино, известен още като Мечешко блато, е известен със своята девствена природа и редки растителни видове. Резерватът е дом на пясъчни лилии и разполага с много чиста и продълговата плажна ивица. Северно от Приморско, в зоната между лагуната Стамполу и морския бряг се намира един от най-добре запазените резервати с дюни на Черноморското крайбрежие. Някои дюни достигат височина до 19 м, и предоставят невероятни гледки на посетителите. Градчето Приморско е предпочитана дестинация, благодарение на неговия приятен климат, великолепна природа, исторически и културни забележителности, гостоприемни хора и различни атракции предлагани в града. Има 4 плажа около града, които имат различни атракции, волейболни игрища, фитнеси, водни ски, водни колела, сърфинг, пътешествия с лодка, джетове и други детски атракции. В Приморско има много възможности за настаняване – частни апартаменти, вили, семейни хотели и хотелски комплекси. Ресторантите в града предлагат традиционна българска кухня и пресни рибни ястия. А много от тях предлагат и жива музика. В случай че Ви трябва бърз и лесен транспорт, нашата компания предлага евтини автомобили под наем. Просто ни се обадете на: +359 886 00 21 21, ние предлагаме доставка до всички курорти по крайбрежието, и лесно можете да ни посетите в нашите офиси в Бургас – на летището, в Бургас Плаза мол, а сега и в Слънчев бряг – на отбивката за Несебър.

Забележителности около Приморско

Евтини автомобили под наем в Приморско

Бургас

Бургас е град с много важно национално значение. През последните години, той се е превърнал в икономически и културен център на Югоизточната част на страната. Градът предлага също и чудесни туристически възможности. Той е разположен в красивия Бургаски залив. Можете да се насладите на красивите пейзажи, и да се разходите в района. Бургас е чудесен за всякакъв вид пътувания. Можете лесно да наемете автомобил от нашите офиси в Бургас.

Слънчев бряг

Той е най-големият курорт на морето в страната. Има множество – хотели, луксозни апартаменти, къщи за гости, луксозни комплекси, ресторанти, дискотеки, барове, аква парк и много други. Той е много предпочитан, заради разнообразните възможности за нощен живот, които предлага.

Несебър

В миналото е бил наричан Месембрия. Смята се, че той е един от най-старите градове в Европа. Историята на града е започнала около преди 3200 години. Несебър успешно е съхранил множество исторически и археологически артифакти и предмети. Старата част на града е включена в сайта на ЮНЕСКО.

Елените

Курортът Елените се намира в близост до Слънчев Бряг. Разположен е в красив залив на южния склон на Стара планина. Има хотели, къщи за гости и ресторанти.

Ахтопол

Ахтопол е малък град в най-южната част на страната. Той има богато историческо минало и предлага интересни и красиви пейзажи, като в същото време е тихо и спокойно.

Китен

Китен развива успешно туристическа дейност. Най-интересните неща в Китен са двата живописни залива и кристално чист пясък. Местността има богато историческо минало.

Равда

Равда е туристическо селище, намиращо се на 30 км от Бургас, 3 км от Несебър, 5 км от Слънчев бряг, Св. Влас, Елените и 98 км от Варна. Равда е международен център за детски туризъм и е чудесно място за ваканции. Равда придобива все по-голяма популярност сред туристите от други страни. Плажът е великолепен, климатът е топъл – перфектен за пълноценна почивка на морския бряг.

Лучшие отели в Приморско

  • Plamena Palace хотел
  • Perla Sun park хотел
  • Les Magnolias хотел

Ако планирате да посетите Приморско и все още не сте резервирали Вашия автомобил, може да го направите, като използвате нашата резервационна форма. Ако пътувате от Бургас, LowCostCars има офиси в Бургас Plaza Mall, на летище Бургас или Слънчев бряг, откъдето можете да вземете Вашата кола на място. Приморско е перфектната дестинация за пътуване от Бургас.

Евтина кола под наем в Приморско
Copyright © 2024. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved