Информация относно COVID-19

Комби

*посочената цена от 11 евро на ден с ДДС е за над 30 дневен наемен период и е валидна за наеми между 1-ви Октомври и 31-ви Март.


Описание на категорията

В тази категория са автомобилите тип Комби с ръчна скоростна кутия. Автомобилите от този клас са с удължено купе, което позволява преноса на повече багаж. Наемането на комби под наем Ви гарантира пространство, удобство и комфорт!

Описание

Комби (от самото название "комбиниран автомобил") е вид купе на лек автомобил тип седан с два основни отсека - двигателен и товаропътнически, който е за по-голямо удобство на пътниците и със значително повече пространство за багаж. Може да вземете комби под наем с пет врати, климатик, изключително голям багажник, икономичен двигател, асистиращи системи за повече комфорт и безопасност .
За удобство при комбито отвора за багажа обикновено достига до пода на автомобила, почти до неговата задна броня, а над багажното пространство обикновено има и монтирани странични прозорци.
От този клас LowCostCars предлага автомобил Skoda Octavia Комби или подобен. Колите в тази категория са много надеждни и удобни за хора с по-голямо количество багаж!

Skoda Octavia или подобна
Skoda Octavia
5
3
5
diesel
Рейтинг 84.9 % / 100 %
(103 ревюта)

Характеристики

Марки Skoda Octavia или подобен Брой места 5
Тип на купето Комби Скоростна кутия Ръчна
Брой врати 5 Гориво Дизел

Автомобили от този клас

Галерия Skoda Octavia

Copyright © 2021. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved