Компактен автоматик

*посочената цена от 8 евро на ден с ДДС e за над 30 дневен наемен период и е валидна за наеми между 1ви Октомври и 31ви Март.


Описание на категорията

Предлагаме Ви икономични компактни автомобили под наем от LowCostCars с автоматична скоростна кутия. Opel Astra, Ford Focus, Renault Megane или подобен автомобил от икономичен клас с нисък разход на гориво, екстри и комфорт. Характерни за този клас са комфортът, добрият раход на гориво, както и голямото удобство, което предоставя автоматичната скоростна кутия.

Описание

Оборудването на този клас автомобили включва всички необходими съвременни екстри - климатик, серво управление, аудио система и автоматична скоростна кутия.

Друго голямо предимство на коли под наем от клас компактен автоматик е пространството в купето, което създава допълнителен комфорт за пътниците, както на предната, така и на задната седалка. Компактните автомобили с автоматична скоростна кутия от LowCocstCars се характеризират с надеждност, нисък разход на гориво, изключителен дизайн и особено полезната екстра при по-продължително шофиране в градски и извънградски условия - автоматична скоростна кутия. Наемете компактен автоматик от Low Cost Cars, ако искате почивката Ви да е пълноценна, и да можете да се придвижвате бързо и сигурно навсякъде.

Opel Astra или подобна
5
2
5
diesel
Рейтинг 86.1 % / 100 %
(69 ревюта)

Характеристики

Марки Opel Astra, Ford Focus, Renault Megane Брой места 5
Тип на купето Хечбек Скоростна кутия Автоматична
Брой врати 5 Гориво Дизел

Автомобили от тази категория

Copyright © 2018. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved