Информация относно COVID-19

Миниван

*посочената цена от 11 евро на ден с ДДС e за над 30 дневен наемен период и е валидна за наеми между 1ви Октомври и 31ви Март.Описание на категорията

В категория "Миниван" са по-големите семейни автомобили. Те са предпочитани заради качествата си: елегантен дизайн, просторен интериор, достатъчно място за багаж и до 7 пътника. Избирайки миниван под наем, Вие си гарантирате комфортно пътуване и безопасност.

Автомобилите тип Миниван са конструирани върху платформата на лека кола, разполагат с 7 места и безброй практични удобства. Този клас автомобил съчетава две много различни концепции - размерите и поведението на компактна градска кола, съчетани с многофункционалността на MPV (multi-purpose vehicles).

Описание

Необходима Ви е 7-местна кола с обемен багажник? Вземете автомобил под наем от категория миниван. Екстрите значително повишават комфорта, особено при по-дълги пътувания - климатик, просторно купе, аудио система и др.

Плюсовете на тези автомобили са много - изглеждат добре, просторни са, техниката е модерна и надеждна. Дизайнът на интериора и екстериора са много добри, комбинацията от материали също.

Изберете някой от тези изключителни автомобили под наем от LowCostCars с чудесни двигател и трансмисия. Разходът на гориво е приемлив за семеен автомобил с 7 места, а комфортът е на ниво.

Характеристики

Марки Opel Zafira или подобен Брой места 7
Тип на купето Комби Скоростна кутия Ръчна
Брой врати 5 Гориво Дизел/Бензин

Автомобили от този клас

Галерия Opel Zafira

Copyright © 2021. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved