Информация относно COVID-19

Промо автоматик

*посочената цена от 6 евро на ден с ДДС е за над 30 дневен наемен период и е валидна за наеми между 1ви Октомври и 31ви Март.Описание на категорията

В тази категория са промоционалните автомобили от икономичния клас коли под наем с автоматична скоростна кутия. Колите в тази категория се характеризират с нисък разход на гориво и отлично съотношение цена-качество. Изключително предпочитани са заради компактните си размери и удобството, което автоматичната скоростна кутия носи. Специфичното за тази група автомобили под наем е, че не се гарантират брой врати. Този клас е наличен за наеми с продължителност над 10 дни.

Описание

Автомобилите под наем в тази категория, предлагани от LowCostCars са едни от най-харесваните модели за всички времена: Ford Fiesta и Peugeot 206 или подобен. Всеки един от тези класове автомобили има с изключителни качества, които са го превърнали в един от най-добрите автомобили от своя клас. Общото между автомобилите под наем в този клас са - 3/5 врати, автоматични скорости, климатик и възможност да пътуват до 5-ма души. Автомобилите в този клас са на отлична цена и предлагат надеждност и спокойствие за Вашата почивка. Автоматичната скоростна кутия и компактните им размери ги правят чудесни, както за градско шофиране, така и за по-дълги пътувания.

Характеристики

Марки Ford Fiesta, Peugeot 206, Renault Clio Брой места 5
Тип на купето Хечбек Скоростна кутия Автоматична
Брой врати 3/5 Гориво Бензин

Автомобили от тази категория

Copyright © 2021. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved