Информация относно COVID-19

Промо ръчни

*посочената цена от 5 евро на ден с ДДС е за над 30 дневен наемен период и е валидна за наеми между 1ви Октомври и 31ви Март.Описание на категорията

В тази категория са промоционалните автомобили от икономичния клас коли под наем с ръчна скоростна кутия. Колите в тази категория са с най-добро съотношение цена и качество. Изключително предпочитани са особено за по-дългосрочни наеми. Специфичното за тази група автомобили под наем е, че не се гарантира определен брой врати. Този клас е наличен за наеми над 10 дни.

Описание

Автомобилите под наем в тази група, предлагани от LowCostCars са едни от най-харесваните модели за всички времена: Ford Fiesta, Peugeot 206, Renault Clio или подобен. Всеки един от тези класове автомобили се характеризира с изключителни качества, които са го превърнали в един от най-добрите автомобили от своя клас. Общото между автомобилите под наем в този клас са - 3/5 врати, ръчни скорости, климатик и възможност да пътуват до 5-ма души. Колите в този клас са на отлична цена и предлагат надеждност и спокойствие за Вашата почивка.

Характеристики

Марки Ford Fiesta, Peugeot 206, Renault Clio Брой места 5
Тип на купето Хечбек Скоростна кутия Ръчна
Брой врати 3/5 Гориво Бензин

Автомобили от тази категория

Снимки Ford Fiesta

Снимки Renault Clio

Copyright © 2021. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved