Информация относно COVID-19

Седан автоматик

*посочената цена от 12 евро на ден с ДДС е за над 30 дневен наемен период и е валидна за наеми между 1-ви Октомври и 31-ви Март.


Описание на категорията

В категорията Седан автоматик под наем ще откриете автомобили с просторно купе, комфортно возене и голям багажник. Всички автомобили са с автоматична скоростна кутия и превръщат управлението на автомобила в по-лесна задача. Перфектни са за градско шофиране или семейна почивка извън града. Предпочитан клас автомобили както от семейства с деца, така и за бизнес среща/пътуване.

Описание

В този клас ви предлагаме да вземете под наем VW Passat седан. Той ще ви впечатли с модерен и стилен облик, множество екстри и чувството след като влезнете вътре като в автомобил от премиум сегмент. Пасажерите и шофьора се чувстват добре, има достатъчно място за краката. Багажника е достатъчно голям за да събере куфарите при семейно пътуване. С дизелов двигател и автоматична скоростна кутия, придвижването е икономично, леко и приятно. Автомобилът е едновременно много комфортен и много стабилен. Уверете се сами и вземете Фолксваген Пасат седан автоматик под наем от LowCostCars.

VW Passat aut
VW Passat aut
5
2
4
Рейтинг 100.0 % / 100 %
(3 ревюта)

Характеристики

Марки VW Passat Брой места 5
Тип на купето Седан Скоростна кутия Автоматик
Брой врати 4 Гориво Дизел

Автомобили от този клас

Галерия VW Passat sedan

Copyright © 2021. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved