Информация относно COVID-19

Комби премиум

*посочената цена от 8 евро на ден с ДДС е за над 30 дневен наемен период и е валидна за наеми между 1ви Октомври и 31ви Март.


Описание на категорията

В тази категория са автомобилите тип премиум комбита с ръчна скоростна кутия. Автомобилите от този клас са с икономичен дизелов двигател и разполагат с широк багажник с достатъчно обем за багаж, както и множество екстри. Характеризират се с повишен комфорт на шофиране. Наемането на премиум комби Ви гарантира достатъчно място за багаж, удобство, комфорт и много добър разход на гориво за този клас автомобил!

Описание

Колите в тази категория са много харесвани и предпочитани, благодарения на комфорта, широкото купе и големият багажник. В комбинация с икономичен дизелов двигател, те са отличен вариант за клиентите, които имат нужда от повече място за багаж. Може да вземете премиум комби под наем с пет врати, климатик, голям багажник, икономичен двигател и удобно, широко купе и множество екстри.
Автомобилът може да превозва удобно до 5 души, и да събере достатъчно багаж.
От този клас LowCostCars предлага автомобил VW Passat комби или подобен. Колите в тази категория са много надеждни, икономични, комфортни и удобни за хора с по-голямо количество багаж!

VW Passat Estate
VW Passat Estate
5
3
5
diesel
Рейтинг 88.0 % / 100 %
(138 ревюта)

Характеристики

Марки VW Passat Брой места 5
Тип на купето Комби Скоростна кутия Ръчна
Брой врати 5 Гориво Дизел

Автомобили в този клас

Галерия VW Passat

Copyright © 2021. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved