Евтини коли под наем в Бургас

Евтина кола под наем Бургас

Откъде най-бързо и лесно да наемете евтина кола в Бургас?

Бургас е един от най-големите градове на българското Черноморие и предпочитана туристическа дестинация за посетители от страната и чужбина. Сред предимствата на град са: просторен плаж, зелена морска градина и редица интересни музеи и забележителности. Ако планирате да посетите Бургас, за да разгледате забележителностите в района, или просто да си направите морска почивка, но не разполагате с автомобил, можете да наемете евтин автомобил от Low Cost Cars. Компанията предлага етини и качествени рент-а-кар услуги и разполага с няколко офиса в града и региона, но предлага и евтини коли под наем до всяка точка в страната. Можете да резервирате лесно и бързо директно от резервационната форма на сайта ни, или като се свържете с нашия отдел резервации на 0886 00 21 21.

Офисите ни в Бургас - са идеалени за туристи пристигнали в града със самолет, а за тези, пристигнали с влак или автобус, желаещи да се вземат евтин автомобил под наем в Бургас, Low Cost Cars. Офисите се намират на изключително удобни места в центъра на града и извършват доставки по предварителна заявка.
 • Офис на Бургас Плаза Мол
 • Офис в Слънчев бряг
 • Всички офиси на Low Cost Cars можете да видите тук.

Къде можете да наемете евтина кола под наем в Бургас?

Можете да наемете бързо и лесно автомобил от нашите офиси в Бургас на центъра - Плаза и Галерия мол, или летище Бургас. За осигуряване на максимално удобство предлагаме и безплатна доставка до всяка точка на града. Разполагаме с множество отлично поддържани автомобили на отлични цени.

Защо да изберете наем на евтина кола в Бургас?

 • Удобни офис локации на офисите на летището, централните части на града, както и в Слънчев бряг.
 • Разнообразие от евтини автомобили под наем по всяко време на годината.
 • Удобна изходна и финална точка за вашата обиколка из България. Близост до планини и планински курорти и възможност за удобно пътуване до морските градове и курорти в региона.

Къде можете да пътувате с евтина кола под наем от Бургас?

Бургас е предпочитана туристическа дестинация, особено през лятото, заради забележителностите и близостта до прекрасни морски курорти. Най-удобният, бърз и сигурен начин за пътуване в Бургас и района е с евтин автомобил под наем.
По време на активния сезон търсенето на автомобили под наем в Бургас е изключително засилено, затова препоръчваме да направите резервация предварително, за да избегнете евентуални неудобства. Добре устроената инфраструктура на Бургас осигурява бърз и лесен достъп до всички курорти по Северното и Южното Черноморие. Автомобилът ще Ви спести неприятно чакане по спирките и гарите.

Евтии коли под наем Бургас

Защо да изберете наем на евтина кола в Бургас?

 • Отлично обслужване!
 • Сигурни и поддържани автомобили!
 • Най-добрите цени!
 • Удобни локации за наемане!

Какво трябва да знаете преди да наемете евтин автомобил от Low Cost Cars в Бургас?

 • Ако сте направили предварителна резервация трябва да знаете, че процесите на вземане и връщане на автомобил при нормална натовареност отнемат около 15 минути. Необходимо е да съобразите това с останалите си планове за деня и пътувания, особено ако предстои да вземете полет след връщане на автомобила. Това ще ви спести излишни притеснения и ще подсигури гладкото протичане на пътуването ви в Бургас.
 • Ако искате да изберете кола директно на място от офиса на Low Cost Cars трябва да имате предвид, че е възможно да се наложи да изчакате в случай, че избраният автомобил не е напълно готов за наем. С грижа за вашите удобство, комфорт и сигурност ние винаги предоставяме колите само след като сме се уверили, че те са чисти, заредени и технически изправни. Затова препоръчваме да направите резервация за Вашито пътуване в Бургас предварително
 • Наемането на автомобил от Low Cost Cars за 4 и повече дни ще получите безплатно неограничен пробег
 • С колите от Low Cost Cars вие нямате право да пътувате извън страната

Коли под наем Бургас
Copyright © 2024. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved