COVID-19 информация


COVID-19 информация

Хигиенни мерки

Ние от Low Cost Cars полагаме особено внимание и грижи за предоставянето на чисти и изрядни автомобили, още повече сега в ситуация на извънредно положение. Важно за нас е да осигурим безопасна среда за нашите клиенти и служители, затова сме приложили комплект от хигиенни мерки:

Измиване на ръцеИнструктираме служителите да мият ръцете си със сапун след обслужване на всеки клиент.
Дезинфекция на повърхностиВсекидневно, през определен интервал от време, дезинфектираме често докосваните повърхности в офисите ни.
Носене на маскаВсички агенти, отдаващи автомобилите под наем, носят предпазна маска за лице. Изискваме нашите клиенти също да носят такава.
Дезинфектант за ръцеПредоставяме дезинфектант за ръце на разположение на клиентите във всеки наш офис.
Социална дистанцияИзискваме спазването на социална дистанция, определена от държавните институции. Допускаме само по един клиент в офис. При отдаването и приемането на автомобил също спазваме дистанция клиент – служител.
Дезинфецирани автомобилиВсички автомобили минават специално почистване на автомивка, като биват обработени с дезинфектант.

Нашият екип е готов да Ви обслужи, спазвайки всички противоепидемични мерки за безопасност.


Почистване на автомобили

Резервация на разстояние

Изберете сигурният начин на комуникация – резервирайте автомобил на разстояние. Можете да направите резервацията си бързо и лесно на нашия уеб сайт (с допълнителна отстъпка) или на телефон 0886 00 21 21.

Често задавани въпроси

 • Как почиствате автомобилите преди наем?
 • Екипът ни изпълнява стриктно няколко основни стъпки. Автомобилите се измиват в автомивка – външно и вътрешно обстойно почистване. Процесът завършва с дезинфекция на всяка една част от интериора на автомобилите със специален препарат на алкохолна основа.
 • Работят ли всички ваши офиси?
 • Всички офиси на Low Cost Cars (с изключение на сезонните офиси) продължават да работят. Можете да резервирате автомобил с вземане или връщане на всяко едно летище в България, в офис в града или с доставка до Вашия адрес. Списък с локации на офисите ни можете да видите тук.

  Искаме да обърнем по-специално внимание на това, че офиса ни на Терминал 1, София не работи във връзка със по-специалния режим на самото летище. Ние обслужваме клиенти в офиса на Терминал 2, до който можете да стигнете с безплатен шатъл автомобил, предоставен от летището.
 • Мога ли да резервирам еднопосочен наем на автомобил?
 • Ако наетият автомобил бъде върнат на локация, различна от мястото на наемане е възможно начисляването на такса еднопосочен наем. Цената на таксата се калкулира и добавя автоматично при направата на резервация.
 • Мога ли да направя резервация за пътуване извън България?
 • Предлагаме възможността да посетите съседни държави с наетия автомобил само от класове L_EDMV, L_IVMR, L_IFMR, L_FVMR при предварително запитване и одобрение. Възможни дестинации са Гърция, Северна Македония, Сърбия, Румъния. Повече информация относно условията за наем извън страната можете да откриете тук.
 • Как да променя или да анулирам резервация, направена с Low Cost Cars?
 • Ако имате промяна в плановете или полетът Ви е отменен, моля свържете се с нас възможно най-скоро, за да ни информирате за промените.
  Потвърдена резервация може да бъде отказана/променена до 72 часа преди началото на наемния период, без начисляване на такси. При отказ/промяна на резервация, по-малко от 72 часа преди началото на наемния период, се начислява такса в размер на 15% от крайната наемна цена, но не по-малко от наемната цена на автомобила за 1 ден.
 • Как да променя или да анулирам резервация, направена чрез брокер или туристическа агенция?
 • Ако искате да промените или анулирате резервация, която е направена през някой от нашите партньори, моля да се свържете директно с тях.
 • Какво трябва да направя, ако се заразя с COVID-19 и съм взел кола под наем от вас?
 • Ако пристигате от държава от рискова група и Ви се налага да бъдете поставени под карантина, моля да ни информирате за това предварително. В такъв случай, колата трябва да е резервирана от Вас за период не по-малък от периода на евентуална карантина.
  Ако по време на наем се заразите и трябва да бъдете поставени под карантина, моля незабавно се свържете с нас. Ако нямате възможност да върнете автомобила в срок, посочен в договора, може да се наложи да Ви таксуваме за допълнителни дни.
Copyright © 2024. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved