Туристически наръчник – с евтина кола под наем в Елените

Обща информация за Елените

Евтини коли под наем в Елените

Елените е едно от местата, в близост до Бургас, които можете да посетите за вашата почивка. Той е разположен на централна – източната част на българското черноморие. Разстоянието от нашия офис на Летище Бургас е на около 35,6 км през Route 9/E87 до Слънчев Бряг/Варна. Можете да избирате между различни видове транспорт до там, но ние ви препоръчваме предварително да резервирате кола, така ще бъде свободни да отиде, където поискате и когато поискате. Шофирайки на север можете да се насладите на гледката към морето от пътя. Някои от местата край, които ще мините са: Поморие, Поморийското езеро, Ахелой, Равда, Несебър, Слънчев бряг, Св. Влас. Елените е любимо място за много туристи. Това, което привлича туристите са луксозните хотели и къщи за гости традиционни. Комплексът разполага с няколко ресторанта, барове и нощни клубове.

Забележителности около Елените

Бургас

Бургас е град с изключително икономическо и културно значение за страната. Той се е превърнал в основен икономически център в Югоизточната част на страната. Освен това, градът се превръща и в главен туристически център – през последните години популярността му нараства. Той е разположен в красивия Бургаски залив. Можете да се насладите на красивите пейзажи и да се разходите в района. Бургас предлага лесен достъп до всички точки в страната с автомобил под наем. Той е чудесен за всякакъв вид пътуване. Можете лесно и бързо да наемете автомобил от офисите ни в Бургас.

Слънчев Бряг

Той е най-големият морски курорт в страната. Предлага множество: хотели, луксозни апартаменти, къщи за гости, луксозни комплекси, ресторанти, дискотеки, барове, аква парк и други. Той е много предпочитан, заради нощния си живот.

Несебър

В миналото е бил известен като Месембрия. Смята се, че той е един от най-древните градове в Европа. Историята на града започва преди около 3200 години. Несебър успешно е съхранил множество исторически и археологически находки през вековете. Старата част от града е включена в сайта на Юнеско.

Св. Влас

Разположен е само на 5 км северно от Слънчев бряг и на 9 км от Несебър. Уникален курорт, комбиниращ море и планина, зашеметяващи гледки ще са част от вашата почивка там.

Поморие

Поморие е разположен на полуостров на 18 км североизточно от Бургас. Градът е бил населяван от траките и по-късно колонизиран от гърците. Колония на метрополиса Месембрия от 5-ти век пр.Хр. е била открита там.

Равда

Равда е туристическо село намиращо се на 30 км от Бургас, 3 км от Несебър, 5 км от Слънчев бряг, и 98 км от Варна. Равда е международен център за детски и ученически туризъм и е чудесно място за морска ваканция. Равда придобива широка популярност сред туристите от други страни. Плажът е много хубав, а времето е топло – чудесен вариант за слънчеви моменти край морето.

Най-добрите хотели в Елените:

  • Hotel Royal Castle
  • Zornitza Sands SPA Hotel
  • Royal Bay Hotel
  • Messambria Fort Beach
  • Elenite Holiday Village
  • Victoria Holiday Village

Коли под наем Елените

Ако планирате да посетите Елените и не сте резервирали все още Вашия автомобил, можете да го направите, като използвате нашата резервационна форма. Ако пътувате от Бургас, LowCostCars има офиси в Бургас Плаза Мол, на летището или в Слънчев бряг – на отбивката на Несебър, откъдето можете да вземете кола на място. Синеморец е перфектната дестинация за пътуване от Бургас.

Евтини коли под наем в Елените
Copyright © 2023. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved