Туристически наръчник – с кола под наем в къмпинг Градина

Обща информация за къмпинг Градина

Евтини коли под наем къмпинг Градина

Къмпинг градина се намира в Югоизточната част на българското Черноморие. Той е най-големият къмпинг в страната – оборудван с над 140 легла, над 300 места за палатки и над 250 места за каравани. Къмпинг градина е на около 30 километра от най-големият град на Южното черноморие – Бургас, и само на 4 км от древния Созопол. Той се намира в красив, живописен залив с кристална морска вода. Къмпинг Градина е емблематично място за спокойна ваканция на морския бряг, и е много предпочитан за почивка от български и чуждестранни посетители. Плажът е много просторен и голям. Срещу къмпинга има ваканционен комплекс, който включва апартаменти, носещ същото име. Комплексът е оборудван с всички необходими удобства, необходими за приятен престой. В къмпинга има също и много каравани и бунгала, които предлагат настаняване, но е лесно да изберете и друг вариант за настаняване. Къмпинг Градина разполага с ресторанти, магазини и всичко необходимо за Вашата пълноценна ваканция на морето. През последните няколко години все повече и повече млади посетители са привлечени от възможностите за нощен живот в района. Удобното местоположение и близостта до Несебър и Созопол го правят отличен избор за тези, които искат да прекарат пълноценната си почивка на плажа, но в същото време са и любители на историята и искат да разглеждат интересни исторически и културни забележителности. В района на къмпинга могат да бъдат практикуване множество спортове: плуване, волейбол, футбол, водна топка и други водни спортове.

Евтини коли под наем къмпинг Градина

Забележителности около къмпинг Градина

 • Созопол
 • Бургас
 • Слънчев Бряг
 • Несебър
 • Китен
 • Поморие
 • Ахтопол
 • Приморско

Созопол

Созопол е малко градче с население от около 7000 души. Той е близо до Бургас = само на 41 км. Близо до него се намират и други известни черноморски курорти кат: Дюни, Приморско, Китен, а разстоянието до Варна е само около 158 км. Градът е много красив и е чудесен избор за пътуване. Градът има интересно историческо минало. Смята се, че градът е един от най-старите на крайбрежието. Ако желаете да прекарате няколко слънчеви дни на плажа, без шумотевицата присъща на по-големите курорти, Созопол е правилния избор. Морската вода около Созопол е много чиста и прозрачна. Градът е разделен на 2 части – стара и нова.

Несебър

Несебър е един от най-значимите исторически, архитектурни и културни центрове. В миналото градът е носил името Месембрия. Несебър е смятан за един от най-древните градове в Европа, като възрастта му е около 3200 години. Старият град е успял да съхрани важни забележителности и исторически паметници. Старият град е под защитата на Юнеско.

Бургас

Бургас е красив морски град, намиращ се в едноименния Бургаски залив. Градът е културен и икономически център на региона. Той разполага с всички преимущества на големия град, но в същото време има и отлични предложение за ваканция на морето. Международното летище в Бургас прави градът много предпочитан, и особено посещаван през летния сезон.

Слънчев Бряг

Слънчев Бряг е най-големият морски курорт в България. Той се намира на Южното черноморие, на около 30 минути с кола под наем от Бургас. Там има много ресторанти, къмпинги, луксозни хотели и комплекси. Известен е с богатите възможности за нощен живот.

Синеморец

Синеморец е малко курортно селище по течението на р. Велека. Намира се близо до Бургас, а местоположението му е много добро за туристически пътувания. Районът има изключително разнообразие от природни и релефни форми. Освен това, там са открити множество древни предмети от 4-5 хилядолетие пр. Хр.

Китен

Китен се развива успешно като туристическа дестинация. Разполага с два красиви залива и превъзходна плажна ивица, които привличат туристите.

Най-добрите хотели в Къмпинг Градина

 • Royal Beach Hotel and Appartments
 • Laguna Hotel
 • Family hotel Yordanovi
 • Garden Beach Hotel

Коли под наем в Къмпинг Градина

Ако планирате да посетите Къмпинг Градина, но все още не сте резервирали вашата кола под наем, можете да го направите като използвате нашата резервационна форма. Ако пътувате от Бургас LowCostCars има офис на летището, в Бургас Plaza Mall или от Слънчев Бряг, откъдето можете да вземете кола под наем на място. Къмпинг градина е перфектната дестинация за посещение от Бургас.

Евтини коли под наем къмпинг Градина
Copyright © 2023. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved