Туристически наръчник – с кола под наем в Свети Влас

Обща информация за Св. Влас

Евтини коли под наем в Св. Влас

Свети Влас е очарователно крайбрежно селце с около 3000 жители, разположено само на 5 км северно от Слънчев бряг, на 9 км от Несебър, на 414 км от столицата София, на 91 км от Варна и 48 км от Бургас. Този прекрасен курорт е съчетал плаж и море в подножието на Стара планина. През последните години той се е развил като модерна дестинация, с нови хотели и инфраструктура, съобразена с туризма. Това го прави предпочитана дестинация за летовниците, които искат да се наслаждават на красивата гледка към планината, докато се забавляват на плажа. Природните условия – планина, гора, море и южно изложение на планинските склонове, са изключително здравословни и подходящи за отдих и релаксация. Плажовете в градчето са три с обща дължина от 1, 5 км. Градът е известен със своето ново и красиво яхтено пристанище, което бе построено в близост до водната база на местните рибари. Посетителите могат също да се възползват от разнообразните удобства и оживеният нощен живот в Слънчев бряг, само на 5 километра надолу по пътя. Свети Влас е по-спокоен курорт, който ще откликне най-вече на нуждите на семейства с деца или просто на хора, които искат да избягат от шумните курорти. Има редовен автобусен транспорт от Несебър, Слънчев бряг и Бургас до Свети Влас, както и много частни превози с микробуси, маршрутни и обикновени таксита. Има също и воден транспорт до и от Несебър и Бургас до Слънчев бряг. Международното летище Бургас е на 20 до 30 минути път с кола и се обслужва от международните превозвачи и чартърни авиокомпании от цяла Европа. В случай, че не ви допада обществения транспорт и бихте искали да бъдете независими, ние предлагаме най-евтините автомобили под наем за Бургас и региона. За коли под наем може да се обадите на +359 886 00 21 21 или да посетите нашия офис, намиращ се в летище Бургас, сектор Пристигащи.

Забележителности и курорти около Св. Влас

 • Несебър
  Евтина кола под наем в Св. Влас
 • Бургас
 • Слънчев Бряг
 • Созопол
 • Китен
 • Равда
 • Поморие

Несебър

Той е исторически и архитектурен резерват, известен като стария град на Месембрия. Той един от най-старите градове в Европа, съществуващ от около 3200 години. Успял е да съхрани значима част от древни руини и артефакти. Старият град е включен в сайта на Юнеско.

Бургас

Бургас е красив град разположен на морския бряг. Той е културен и икономически център на района. Намира се в красивия Бургаски залив. Предлага всички възможности на големия град, а в същото време е чудесен за почивка. Там има международно летище, което прави района много посещавам от туристи.

Слънчев бряг

Той е най-големият морски курорт в България. Намира се в югоизточната част на страната, и само на 30 минути с кола под наем от Бургас. Той е известен с чудесните си предложения за забавления и разнообразния нощен живот.

Созопол

Е малък град с население от 7000 души – на брега на Черно море, и на 41 км от Бургас. Близо до града се намират също известни курорти като: Дюни, Приморско, Китен, а разстоянието до Варна е само 15 км. Бихте могли да посетите Созопол, ако искате да прекарате няколко дни на спокойствие, сред морето, без шума присъщ на Златни пясъци и Слънчев бряг. Морската вода до Созопол е чиста, заради отдалечеността от делтата на р. Дунав. Той е разделен на две части – стара и нова.

Най-добрите хотели в Св. Влас

 • PrimaSol Sineva Park
 • Caesar Palace
 • PrimaSol Sineva Beach
 • Panorama Fort Beach Complex

Коли под наем в Св. Влас

Ако планирате да посетите Св. Влас и все още не сте резервирали Вашия автомобил под наем, можете да го направите, като използвате нашите резервационни форми. Ако пътувате от Бургас, LowCostCars има офис на летището, както и в Бургас Плаза мол, откъдето можете да вземете автомобил на място. Св. Влас е чудесна дестинация за пътуване от Бургас.

Евтина кола под наем в Св. Влас
Copyright © 2024. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved