Туристически наръчник – с евтина кола под наем в Черноморец

Обща информация за Черноморец

Евтини коли под наем в Черноморец

Черноморец е едно от местата, в близост до Бургас, които можете да посетите за вашата почивка. Той е разположен в южната част на българското черноморие. Разстоянието от нашия офис на Летище Бургас е на около 35 км през Route 9/E87 и Route 99. Можете да избирате между различни начини да отидете до там, но ние ви препоръчваме предварително да резервирате кола. Така ще имате свободата да отидете, където поискате и когато поискате. Шофирайки южно можете да се насладите на гледката към морето от пътя. Някои от местата, които ще подмините са: Парк Изгрев, Крайморие, Остров Света Анастасия и яхтеното пристанище. Ако имате малко време можете да посетите плажа на Крайморие. Можете да видите Остров Света Анастасия от лявата страна на пътя преди да стигнете до Черноморец.

Забележителности около Черноморец

Бургас

Бургас е град с изключително икономическо и културно значение за страната. Той се е превърнал в основен икономически център в Югоизточната част на страната. Освен това, градът се превръща и в главен туристически център – през последните години популярността му нараства. Той е разположен в красивия Бургаски залив. Можете да се насладите на красивите пейзажи и да се разходите в района. Бургас предлага лесен достъп до всички точки в страната с автомобил под наем. Той е чудесен за всякакъв вид пътуване. Можете лесно и бързо да наемете автомобил от офисите ни в Бургас.

Слънчев Бряг

Той е най-големият морски курорт в страната. Предлага множество: хотели, луксозни апартаменти, къщи за гости, луксозни комплекси, ресторанти, дискотеки, барове, аква парк и други. Той е много предпочитан, заради нощния си живот.

Несебър

В миналото е бил известен като Месембрия. Смята се, че той е един от най-древните градове в Европа. Историята на града започва преди около 3200 години. Несебър успешно е съхранил множество исторически и археологически находки през вековете. Старата част от града е включена в сайта на Юнеско.

Елените

Курортът Елените се намира в близост до най-големият курорт по крайбрежието – Слънчев бряг. Намира се в красив залив на Южния склон на Стара планина. Има хотели, къщи за гости и ресторанти.

Ахтопол

Ахтопол е малко градче в Югоизточната част на страната. Той има интересно историческо минало и предлага множество красиви и живописни пейзажи, като в същото време е тихо и спокойно.

Равда

Равда е туристическо село намиращо се на 30 км от Бургас, 3 км от Несебър, 5 км от Слънчев бряг, и 98 км от Варна. Равда е международен център за детски и ученически туризъм и е чудесно място за морска ваканция. Равда придобива широка популярност сред туристите от други страни. Плажът е много хубав, а времето е топло – чудесен вариант за слънчеви моменти край морето.

Най-добрите хотели в Черноморец:

  • Vila Perfect
  • Hotel Kosko
  • Hotel Astra
  • Vila Kameliya
  • Costa Bulgara Mediterranian club
  • Hotel Garden Beach

Коли под наем Черноморец

Ако планирате да посетите Черноморец и не сте резервирали все още Вашия автомобил, можете да го направите, като използвате нашата резервационна форма. Ако пътувате от Бургас, LowCostCars има офиси в Бургас Плаза Мол, на летището или в Слънчев бряг – на отбивката на Несебър, откъдето можете да вземете кола на място. Синеморец е перфектната дестинация за пътуване от Бургас.

Евтина кола под наем в Черноморец
Copyright © 2024. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved