Евтини коли под наем в София

Коли под наем София

София е столицата, както и най-големият град в България. Тези факти заедно с местоположението и инфраструктурата й допринасят за високата посещаемост на града. Летището е много удобно за всички желаещи да дойдат до София и страната. Пристигайки тук, можете да се придвижите лесно до всяка точка на България, използвайки рент-а-кар услуга. Много полезно е да сте запознати предварително от къде можете да си вземете евтини коли под наем в София, защото това ще улесни процеса и ще избегне всякакви неприятни ситуации, които биха могли да възникнат в процеса.


Low Cost Cars предлага широк набор от евтини автомобили под наем с добри технически характеристики, които ще ви осигурят комфорт и сигурност на пътя на изгодна цена. Предложенията на Low Cost Cars са с перфектно съотношение цена-качество и са създадени специално за тези, които искат да получат професионална услуга и обслужване на достъпна цена и не държат да карат чисто нов автомобил. Вие можете да вземете кола по всяко време тъй като Low Cost Cars разполага с офиси на Терминал 1 и Терминал 2, които работят 24 часа в денонощието. За да сте сигурни, че автомобилът, който желаете, ще бъде наличен, добра идея е да си направите предварителна резервация. За целта можете да използвате формата ни за резервации или се обадите на националния телефон 0886 00 21 21. С това ще си гарантирате отлични условия за наем на евтин автомобил, тъй като по-ранното резервиране ще ви позволи да получите още по-изгодна цена.

Чрез предварителна резервация ще можете да посочите също номера на своя полет и така нашите агенти ще знаят на кой терминал ще пристигнете и ще организират процеса на отдаване максимално бързо. Освен това можете да заявите желание за вземане или връщане на автомобила на посочен от вас адрес в града и по този начин допълнително ще улесните в организирането на вашето пътуване. Друга допълнителна услуга, от която можете да се възползвате с Low Cost Cars, e еднопосочен наем - да вземете автомобилът от една локация в страната и да го върнете в друга. Това може да се случи освен в най-големите градове, така и в други точки на страната. Офисите на Low Cost Cars в София обслужват всички локации в района.

Разбира се, ако нямате достатъчно предварителна информация, вие можете да се възползвате от евтина рент-а-кар услуга идвайки на място в офиса на Low Cost Cars и взимайки кола на момента. Нашите агенти са обучени да ви помогнат в направата на най-подходящия избор взависимост от наличностите ни, целите на вашето пътуване, броя пътниците, обема на багажа и всички други влияещи фактори.

Къде можете да отидете с кола под наем в София и околностите?

София е популярна дестинация, както за бизнес пътувания, така и за туризъм заради множеството забележителности с културна и историческа стойност и атрактивното си разположение в близост до Витоша и популярните планиниски курорти като Банско , Боровец, Пампорово. Освен това в града се провеждат много събития от всякакъв характер- концерти, конференции, обучителни курсове, изложения, спортни събития, има много места за развлечение и свободно време- хотели, ресторанти, клубове, дискотеки, търговски центрове и магазини, кино центрове, салони за красота и други. Щом сте достигнали до София, вие можете да сте убедени, че сте в центъра на събитията! Всичко това ще доприне за чудесния ви престой в българската столица и ,разбира се, вие можете да се придвижвате изключително лесно от една точка до друга, използвайки евтина кола под наем.
Можете да започнете пътуването си от София и след това да се отправите към морските курорти. Често през лятото е по-удобно и изгодно да изберете именно този вариант, защото полетите във Варна и Бургас са по-ограничени и често са на по-високи цени. Не трябва да забравяме, че и отдаването на автомобили се влияе от летния туристически сезон и понякога е по- лесно да намериш евтини рент-а кар услуги във столицата, отколкото по морето. Освен това, пристигайки първо в София, ще можете да се докоснете до повече места и да направите по-пълна туристическа обиколка. Изградената пътна мрежа в страната ще ви позволи бързо и удобно да се придвижите с автомобила до популярните черноморски курорти, както и до морската столица на България- Варна и модерния и изключително добре развит Бургас. И двата морски града също предлагат разнообразие от исторически и природни забележителности и актуални места за прекарване на свободното време.

Защо да изберете наем на евтина кола от София?

  • Услуга, налична 24 часа в денонощието без начисляване на допълнителни такси за извън работно време.
  • Удобна локация на офисите – Терминал 1 и Терминал 2. Доставки до всяка точка на града.
  • Разнообразие от евтини автомобили под наем по всяко време на годината.
  • Удобна изходна и финална точка за вашата обиколка из България. Близост до планини и планински курорти и възможност за удобно пътуване до морските градове и курорти.

Какво трябва да знаете преди да наемете евтин автомобил от Low Cost Cars?

  • Ако сте направили предварителна резервация, трябва да знаете, че процесите на вземане и връщане на автомобил при нормална натовареност отнемат около 15 минути. Необходимо е да съобразите това с останалите си планове за деня и пътувания, особено ако предстои да вземете полет след връщане на автомобила. Това ще ви спести излишни притеснения и ще подсигури гладкото протичане на пътуването.
  • Ако искате да изберете кола директно от офиса на Low Cost Cars, трябва да имате предвид, че е възможно да се наложи да изчакате в случай, че избраният автомобил не е напълно готов за наем. С грижа за вашите удобство, комфорт и сигурност ние винаги предоставяме колите само след като сме се уверили, че те са чисти, заредени и в добро техническо състояние.
  • С колите от Low Cost Cars вие нямате право да пътувате извън страната.
Copyright © 2024. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved