Компактен

*посочената цена от 7 евро на ден с ДДС е за над 30 дневен наемен период и е валидна за наеми между 1ви Октомври и 31ви Март.


Описание на категорията

Автомобилите под наем от клас компактни от LowCostCars са с ръчна скоростна кутия и добър разход на гориво. От компактния клас предлагаме: Opel Astra, Renault Megane, Ford Focus или подобен автомобил с дизелов двигател, всички необходими екстри и гарантиран комфорт при шофиране. Най-общото за този клас са: добрият разход на гориво, комфортното купе и компактните размери.

Описание

Компактният клас автомобили разполагат с всички необходими екстри - климатик, серво управление, аудио система и ръчна скоростна кутия.

Друго голямо предимство на коли под наем от клас компактен е пространството в купето, което създава допълнителен комфорт за пътниците, както на предната, така и на задната седалка. Компактните автомобили под наем от LowCocstCars се характеризират с надеждност, комфорт, нисък разход на гориво, изключителен дизайн и добра маневеност в градски и извънградски условия. Наемете компактен автомобил от Low Cost Cars, ако искате почивката Ви да бъде пълноценна, и да се придвижвате бързо и сигурно навсякъде.

Opel Astra или подобна
Opel Astra
5 2 2 5 diesel 21
Рейтинг 87.8 % / 100 %
(290 ревюта)

Характеристики

Марки Opel Astra, Ford Focus, Renault Megane Брой места 5
Тип на купето Хечбек Скоростна кутия Ръчна
Брой врати 5 Гориво Дизел

Галерия

Галерия Renault Megane

Copyright © 2024. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved