Брандиран автомобил PROMO

*посочената цена от 5 € на ден с ДДС е за над 30 дневен наемен период и е валидна за наеми между 1-ви Октомври и 31-ви Март.


Описание на категорията

Класът Брандирани автомобили под наем съчетава икономични малки автомобили, удобни както за градско и, така и за извънградско пътуване на изгодна цена. Колите от този клас са с рекламна брандировка, което ни позволява да Ви предложим изключително добра цена за наем на нов автомобил. Ако държите на качеството на услугата и това да управлявате автомобил в добро техническо състояние и нямате против да се движите с кола, която носи рекламни послания, това предложение е подходящо за Вас.

Описание

LowCostCars предлага следните автомобили от клас Брандиран автомобил PROMO с ръчна скоростна кутия: Ford Fiesta и Renault Clio IV. Автомобилите са с 5 врати и могат да возят до 5-ма пътника, разполагат с климатик и ръчна скоростна кутия. Едно от основните преимущества на колите от икономичен клас са малките им размери съчетани с мощен двигател. Това Ви гарантира максимално удобство в градска среда - улеснено паркиране и лесно изнасяне при потегляне на натоварени кръстовища.

PROMO Брандиран автомобил или подобна
PROMO Брандиран автомобил
5 1 2 5 21
Рейтинг 83.5 % / 100 %
(17 ревюта)

Характеристики

Марки Ford Fiesta или Renault Clio IV Брой места 5
Тип на купето Хечбек Скоростна кутия Ръчна
Брой врати 5 Гориво Бензин/Дизел

Автомобили от тази категория

Галерия Renault Clio IV

Copyright © 2024. Powered by Top Rent A Car. All rights reserved